Νεόδμιτη μεζονέτα με ανελκυστήρα , μοντέρνο καταφύγιο Συνοικισμός Νόμου 751, Πανόραμα

1.100€
Μίσθωση
Κωδικός ακινήτου: 1259
Είδος ακινήτου: Μεζονέτα
Τετρ. Μέτρα (M 2)
180
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
3
year-build
Έτος κατασκευής
2016
Θέση στάθμευσης
3

Περιγραφή

Κωδικός 1259

Νεόδμιτη, γωνιακή, ανεξάρτητη, μεζονέτα διατίθεται προς μίσθωση στο Πανόραμα, στον Νόμο 751, πολυτελούς κατασκευής, 3 επιπέδων, με 4 υπνοδωμάτια η οποία καλύπτει συνολικά 180 τ.μ. Αναλυτικότερα στο 1ο επίπεδο συναντάμε το καθιστικό με το τζάκι την κουζίνα και το  wc των επισκεπτών. Εδώ τα μεγάλα μπαλκόνια που περιβάλλουν την οικία επιτρέπουν στο ηλιακό φως να εισχωρεί στο εσωτερικό. Τα 60 τ.μ.  αυτού του επιπέδου είναι λειτουργικά , ενώ η κουζίνα διαθέτει ικανοποιητικούς αποθηκευτικούς χώρους. Ανεβαίνοντας στη ζώνη νυκτός θα συναντήσουμε 3 υπνοδωμάτια με 2 ντουλάπες και το μπάνιο. Εξίσου άνετα μπαλκόνια με το 1ο επίπεδο με καλύτερη όμως θέα. Το ισόγειο τέλος αποτελεί ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα καθώς διαθέτει 2η είσοδο , κουζίνα με καθιστικό δωμάτιο , αποθήκη και μπάνιο. Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι αυτός ό όροφος δεν είναι καθόλου μέσα στη γη και μάλιστα έχει πρόσβαση και στον πίσω κήπο. Προνομιακή κατοικία η οποία διαθέτει , ανελκυστήρα, σίτες, φυσικό αέριο, ενεργειακό τζάκι, ενεργειακά κουφώματα, συναγερμό , ηλεκτρικά στόρια και ένα κλιματιστικό. Ιδιαίτερα ελκυστική και η χωροταξική θέση του σπιτιού καθώς βρίσκεται στα 5  λεπτά με τα πόδια από δημόσιο σχολείο, συγκοινωνία, αθλοπαιδιές και super market. Ένα μοντέρνο καταφύγιο , διαχρονικής αισθητικής. Τιμή  1.100€

Η κατοικία βρίσκεται στον Συνοικισμό του Νόμου 751. Η περιοχή διαθέτει αρκετά πάρκα και αθλοπαιδιές σε απόσταση 5 με 10 λεπτών με τα πόδια. Η στάθμευση είναι σχετικά εύκολη και πάντα βρίσκουμε να παρκάρουμε αν όχι μπροστά στο σπίτι, στα 100 μέτρα. Η περιοχή είναι ήσυχη με πολύ πράσινο, καθώς δεν υπάρχουν μαγαζιά και εμπορικό κέντρο. Για τα ψώνια του σπιτιού θα βρούμε 2 mini market , ένα στην Σαλαμίνος και ένα στην Κασσάνδρου, 2 περίπτερα και ένα super market στα 2 λεπτά με το αυτοκίνητο . Μπορεί να θεωρηθεί από τις πιο ασφαλής καθώς υπάρχει αστυνόμευση από την αστυνομία αλλά και από πολλές ιδιωτικές εταιρείες. Κρούσματα έχει φυσικά και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν θα υπάρχουν. Γενικά οι δείκτες εγκληματικότητας είναι χαμηλοί.

Η περιοχή εξυπηρετείται από τον ΟΑΣΘ , από δύο τοπικές γραμμές. Στάσεις υπάρχουν αρκετές και η πιο απομακρυσμένη δεν υπερβαίνει τα 10 λεπτά με τα πόδια.

60Α: Οικισμός Μακεδονία Πανοράματος (Μακεδονομάχων): Κινείται κυκλικά διαμέσου της Μακεδονομάχων, με αφετηρία και τέρμα τον τερματικό σταθμό Πανοράματος στο Ν. 751. Εξυπηρετεί αποκλειστικά τη ΔΚ Πανοράματος.

60Β: Οικισμός Μακεδονία Πανοράματος (Δραγούμη): Κινείται κυκλικά δια μέσω της Δραγούμη, με αφετηρία και τέρμα τον τερματικό σταθμό Πανοράματος στο Ν. 751. Στο 1ο χλμ Πανοράματος Θέρμης στο Αθλητικό κέντρο Πανοράματος. Εξυπηρετεί αποκλειστικά τη ΔΚ Πανοράματος.

Η συχνότητα των δρομολογίων χαρακτηρίζεται επαρκής , σαν μέσο όρο αναμονής θα μπορούσαμε να βάλουμε τα 15 με 20 λεπτά.

Αξιζει να σημειώσουμε ότι υπάρχει και πιάτσα των ΤΑΧΙ στην διασταύρωση των οδών Αριστοτέλους με Π.Λεβαντή δίπλα στο Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

Το ακίνητο απέχει 15 χλμ. περίπου από το κέντρο της Θεσσαλονίκης μέσω του περιφερειακού. Ενώ ο χρόνος που απαιτείται είναι περίπου μισή ώρα Οι ώρες αιχμής είναι οι πρωινές 7 με 8 και οι μεσημεριανές 2 με 3 όπου και υπάρχει μικρό μποτιλιάρισμα από τα λεωφορεία των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων. Τους καλοκαιρινούς μήνες η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη καθώς αδειάζει και η πόλη. Από το αεροδρόμιο Μακεδονία απέχει 15 λεπτά και βρίσκεται σε απόσταση 11 χλμ, ενώ σε μισή ώρα βρισκόμαστε στις κοντινές ακτές της Χαλκιδικής και σε ένα δεκάλεπτο στο Εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Από το εμπορικό κέντρο του Πανοράματος είμαστε στα 5 λεπτά.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

 • Θέσεις στάθμευσης: 3 υπαίθριες
 • Κήπος: 70 τ.μ.
 • Θέρμανση: Ατομικό φυσικό αέριο

Ανέσεις

 • Ανελκυστήρας
 • Αποθήκη
 • Βαμμένο
 • Ενεργειακό τζάκι
 • Ηλεκτρικά στόρια
 • Θέα
 • Κατοικίδιο
 • Κήπο
 • Κλιματιστικό
 • Ντουλάπες
 • Πόρτα ασφαλείας
 • Σίτες
 • Συναγερμός

Επικοινωνία με εκπρόσωπο

Γεώργιος Σαλβαράς

Υπεύθυνος Πανοράματος
Μετά από 16 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο real estate  , στην ευρύτερη περιοχή του Πανοράματος, έχει καταφέρει να διαχειρίζεται ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια ακινήτων. Φροντίζει κυρίως να ακούει,   τις ανάγκες του κάθε πελάτη . Αφού συγκεντρώσει όλα αυτά που χρειάζεται ξεκινά το κυνήγι του στόχου , που δεν είναι άλλο από το να βρεί το κατάλληλο σπίτι που θα στεγάσει τα όνειρα και τις προσδοκίες του κάθε υποψηφίου αγοραστή ή μισθωτή. Οι τιμές των ακινήτων είναι πάντα διαπραγματεύσιμες. Το πάθος όμως και η προσήλωση στο στόχο που θέτει ό πελάτης είναι αδιαπραγμάτευτα.