Μονοκατοικία 4 επιπέδων, ενοικίαση ,ανεξάρτητο ισόγειο διαμέρισμα, κήπος 250 τ.μ. Συνοικισμός Νόμου 751, Πανόραμα

1.500€
Κωδικός ακινήτου: 3065
Είδος ακινήτου: Μονοκατοικία
Τετρ. Μέτρα (M 2)
365
Αρ. Δωματίων
6
Υπνοδωμάτια
6
Μπάνια
3
Θέση στάθμευσης
2

Επιπλέον χαρακτηριστικά

 • Έτος κατασκευής: 2000
 • κήπος: 300 τ.μ. αποκλειστικής χρήσης
 • μέσο θέρμανσης: ατομικό πετρέλαιο
 • θέσεις στάθμευσης: 2 υπαίθριες

Ανέσεις

 • Ανελκυστήρας
 • Αποθήκη
 • Βαμμένο
 • Δορυφορική
 • Θέα
 • Κατοικίδιο
 • Κήπο
 • Ντουλάπες
 • Πόρτα ασφαλείας
 • Σίτες
 • Συναγερμός
 • Τέντες
 • Τζάκι
 • Χωριστή κουζίνα

Περιγραφή

Κωδικός 3065

Μονοκατοικία, 3 επιπέδων με σοφίτα και υπόγειο διατίθεται προς μίσθωση στο Πανόραμα, στον οικισμό του Νόμου 751, με μεγάλους εσωτερικούς χώρους, του 2000 , με 5 δωμάτια η οποία καλύπτει συνολικά 265 τ.μ. κύριους χώρους και 100τ.μ. αποθήκη. Αναλυτικότερα στο 1ο επίπεδο συναντάμε το καθιστικό με το τζάκι και την κουζίνα η οποία και τοποθετήθηκε τώρα και είναι καινούργια . Ανεβαίνοντας βρίσκουμε  4 δωμάτια με 3 ντουλάπες και ένα μπάνιο. Η σοφίτα στη συνέχεια με μέτριο ύψος  διαθέτει έναν ενιαίο χώρο και wc επισκεπτών. Το μικρό μπαλκόνι αυτού του ορόφου χαρίζει και την καλύτερη θέα στη πόλη. Το ισόγειο με δική του είσοδο φιλοξενεί την κουζίνα ένα ακόμη καθιστικό με τζάκι και ένα μπάνιο. Το υπόγειο τέλος είναι ένας μεγάλος ενιαίος χώρος χωρίς ίχνος υγρασίας με μία μεγάλη ντουλάπα. Ο κήπος αποκλειστικής χρήσης καλύπτει 200 τ.μ. και μπορεί να αξιοποιηθεί ανάλογα με την διάθεση του κάθε μισθωτή. Η κατοικία διαθέτει ανελκυστήρα, συναγερμό, ατομικό καυστήρα πετρελαίου με θερμοστάτη σε κάθε όροφο , τέντες , ηλεκτρικά στόρια και μία στεγασμένη θέση στάθμευσης . Τιμή 1.500€

Η κατοικία βρίσκεται στον Συνοικισμό του Νόμου 751. Η περιοχή διαθέτει αρκετά πάρκα και αθλοπαιδιές σε απόσταση 5 με 10 λεπτών με τα πόδια. Η στάθμευση είναι σχετικά εύκολη και πάντα βρίσκουμε να παρκάρουμε αν όχι μπροστά στο σπίτι, στα 100 μέτρα. Η περιοχή είναι ήσυχη με πολύ πράσινο, καθώς δεν υπάρχουν μαγαζιά και εμπορικό κέντρο. Για τα ψώνια του σπιτιού θα βρούμε 2 mini market , ένα στην Σαλαμίνος και ένα στην Κασσάνδρου, 2 περίπτερα και ένα super market στα 2 λεπτά με το αυτοκίνητο . Μπορεί να θεωρηθεί από τις πιο ασφαλής καθώς υπάρχει αστυνόμευση από την αστυνομία αλλά και από πολλές ιδιωτικές εταιρείες. Κρούσματα έχει φυσικά και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν θα υπάρχουν. Γενικά οι δείκτες εγκληματικότητας είναι χαμηλοί.

Η περιοχή εξυπηρετείται από τον ΟΑΣΘ , από δύο τοπικές γραμμές. Στάσεις υπάρχουν αρκετές και η πιο απομακρυσμένη δεν υπερβαίνει τα 10 λεπτά με τα πόδια.

60Α: Οικισμός Μακεδονία Πανοράματος (Μακεδονομάχων): Κινείται κυκλικά διαμέσου της Μακεδονομάχων, με αφετηρία και τέρμα τον τερματικό σταθμό Πανοράματος στο Ν. 751. Εξυπηρετεί αποκλειστικά τη ΔΚ Πανοράματος.

60Β: Οικισμός Μακεδονία Πανοράματος (Δραγούμη): Κινείται κυκλικά δια μέσω της Δραγούμη, με αφετηρία και τέρμα τον τερματικό σταθμό Πανοράματος στο Ν. 751. Στο 1ο χλμ Πανοράματος Θέρμης στο Αθλητικό κέντρο Πανοράματος. Εξυπηρετεί αποκλειστικά τη ΔΚ Πανοράματος.

Η συχνότητα των δρομολογίων χαρακτηρίζεται επαρκής , σαν μέσο όρο αναμονής θα μπορούσαμε να βάλουμε τα 15 με 20 λεπτά.

Αξιζει να σημειώσουμε ότι υπάρχει και πιάτσα των ΤΑΧΙ στην διασταύρωση των οδών Αριστοτέλους με Π.Λεβαντή δίπλα στο Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

Το ακίνητο απέχει 15 χλμ. περίπου από το κέντρο της Θεσσαλονίκης μέσω του περιφερειακού. Ενώ ο χρόνος που απαιτείται είναι περίπου μισή ώρα Οι ώρες αιχμής είναι οι πρωινές 7 με 8 και οι μεσημεριανές 2 με 3 όπου και υπάρχει μικρό μποτιλιάρισμα από τα λεωφορεία των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων. Τους καλοκαιρινούς μήνες η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη καθώς αδειάζει και η πόλη. Από το αεροδρόμιο Μακεδονία απέχει 15 λεπτά και βρίσκεται σε απόσταση 11 χλμ, ενώ σε μισή ώρα βρισκόμαστε στις κοντινές ακτές της Χαλκιδικής και σε ένα δεκάλεπτο στο Εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Από το εμπορικό κέντρο του Πανοράματος είμαστε στα 5 λεπτά.

Επικοινωνία με εκπρόσωπο

Γεώργιος Σαλβαράς

Υπεύθυνος Πανοράματος
Μετά από 16 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο real estate  , στην ευρύτερη περιοχή του Πανοράματος, έχει καταφέρει να διαχειρίζεται ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια ακινήτων. Φροντίζει κυρίως να ακούει,   τις ανάγκες του κάθε πελάτη . Αφού συγκεντρώσει όλα αυτά που χρειάζεται ξεκινά το κυνήγι του στόχου , που δεν είναι άλλο από το να βρεί το κατάλληλο σπίτι που θα στεγάσει τα όνειρα και τις προσδοκίες του κάθε υποψηφίου αγοραστή ή μισθωτή. Οι τιμές των ακινήτων είναι πάντα διαπραγματεύσιμες. Το πάθος όμως και η προσήλωση στο στόχο που θέτει ό πελάτης είναι αδιαπραγμάτευτα.