Μονοκατοικία, σε καταπράσινο περιβάλλον, λιτή πολυτέλεια Οικισμός Τοπογράφων, Πανόραμα

1.600€
Κωδικός ακινήτου: 1512
Είδος ακινήτου: Μονοκατοικία
Τετρ. Μέτρα (M 2)
260
Υπνοδωμάτια
4
Μπάνια
2
year-build
Έτος κατασκευής
1990
Θέση στάθμευσης
3

Περιγραφή

Κωδικός  1517

Μονοκατοικία, υψηλών προδιαγραφών, σε καταπράσινο περιβάλλον διατίθεται προς μίσθωση στο Πανόραμα στη περιοχή των Τοπογράφων. Εντυπωσιακά ευρύχωρη και λειτουργική μερικώς ανακαινισμένη υπόσχεται άνετη και ευχάριστη διαμονή. Αναπτύσσεται σε ένα επίπεδο και καλύπτει συνολικά 200 τ.μ. Το σαλόνι με το τζάκι αποτελούν το κέντρο δράσης για όλη την οικογένεια , ενώ οι μεγάλες περιμετρικές τζαμαρίες προσφέρουν άπλετο φως στο χώρο. Η κουζίνα είναι ανεξάρτητη πλήρως ανακαινισμένη, με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους ενώ μπορεί άνετα να φιλοξενήσει μία καθημερινή τραπεζαρία. Από εδώ έχουμε και πρόσβαση στη ψησταριά η οποία είναι εξοπλισμένη με νιπτήρα  και στεγασμένη για τις βροχερές ημέρες. Επιστρέφοντας στο εσωτερικό 4 μεγάλα δωμάτια με 2 ντουλάπες και 2 μπάνια αποτελούν την ζώνη νυκτός. Η κατοικία περιβάλλεται από κήπο 600 τ.μ. αποκλειστικής χρήσης. Πλεονεκτική και η χωροταξική θέση της οικίας καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τον περιφερειακό και στα 2 λεπτά με τα πόδια από συγκοινωνία και  super market.Τιμή 1.600€

Η περιοχή εξυπηρετείται από τον ΟΑΣΘ , από δύο τοπικές γραμμές. Στάσεις υπάρχουν αρκετές και η πιο απομακρυσμένη δεν υπερβαίνει τα 10 λεπτά με τα πόδια.

60Α: Οικισμός Μακεδονία Πανοράματος (Μακεδονομάχων): Κινείται κυκλικά διαμέσου της Μακεδονομάχων, με αφετηρία και τέρμα τον τερματικό σταθμό Πανοράματος στο Ν. 751. Εξυπηρετεί αποκλειστικά τη ΔΚ Πανοράματος.

60Β: Οικισμός Μακεδονία Πανοράματος (Δραγούμη): Κινείται κυκλικά δια μέσω της Δραγούμη, με αφετηρία και τέρμα τον τερματικό σταθμό Πανοράματος στο Ν. 751. Στο 1ο χλμ Πανοράματος Θέρμης στο Αθλητικό κέντρο Πανοράματος. Εξυπηρετεί αποκλειστικά τη ΔΚ Πανοράματος.

Η συχνότητα των δρομολογίων χαρακτηρίζεται επαρκής , σαν μέσο όρο αναμονής θα μπορούσαμε να βάλουμε τα 15 με 20 λεπτά.

Αξιζει να σημειώσουμε ότι υπάρχει και πιάτσα των ΤΑΧΙ στην διασταύρωση των οδών Αριστοτέλους με Π.Λεβαντή δίπλα στο Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

Το ακίνητο απέχει 15 χλμ. περίπου από το κέντρο της Θεσσαλονίκης μέσω του περιφερειακού. Ενώ ο χρόνος που απαιτείται είναι περίπου μισή ώρα Οι ώρες αιχμής είναι οι πρωινές 7 με 8 και οι μεσημεριανές 2 με 3 όπου και υπάρχει μικρό μποτιλιάρισμα από τα λεωφορεία των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων. Τους καλοκαιρινούς μήνες η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη καθώς αδειάζει και η πόλη. Από το αεροδρόμιο Μακεδονία απέχει 15 λεπτά και βρίσκεται σε απόσταση 11 χλμ, ενώ σε μισή ώρα βρισκόμαστε στις κοντινές ακτές της Χαλκιδικής και σε ένα δεκάλεπτο στο Εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Από το εμπορικό κέντρο του Πανοράματος είμαστε στα 5 λεπτά.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

 • θέσεις στάθμευσης: 3 υπαίθριες
 • Μέσο θέρμανσης: Ατομικό πετρέλαιο
 • Κήπος: 600 τ.μ. αποκλειστικής χρήσης

Ανέσεις

 • Αποθήκη
 • Βαμμένο
 • Ενεργειακό τζάκι
 • Θέα
 • Κατοικίδιο
 • Κήπο
 • Ντουλάπες
 • Πόρτα ασφαλείας
 • Σίτες
 • Χωριστή κουζίνα
 • Ψησταριά

Επικοινωνία με εκπρόσωπο

Γεώργιος Σαλβαράς

Υπεύθυνος Πανοράματος
Μετά από 16 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο real estate  , στην ευρύτερη περιοχή του Πανοράματος, έχει καταφέρει να διαχειρίζεται ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια ακινήτων. Φροντίζει κυρίως να ακούει,   τις ανάγκες του κάθε πελάτη . Αφού συγκεντρώσει όλα αυτά που χρειάζεται ξεκινά το κυνήγι του στόχου , που δεν είναι άλλο από το να βρεί το κατάλληλο σπίτι που θα στεγάσει τα όνειρα και τις προσδοκίες του κάθε υποψηφίου αγοραστή ή μισθωτή. Οι τιμές των ακινήτων είναι πάντα διαπραγματεύσιμες. Το πάθος όμως και η προσήλωση στο στόχο που θέτει ό πελάτης είναι αδιαπραγμάτευτα.