Μεζονέτα, 3 επιπέδων, πώληση, στη καρδιά του Πανοράματος, λειτουργική, ευχάριστη Κέντρο Πανοράματος, Πανόραμα

300.000€
Κωδικός ακινήτου: 1599
Είδος ακινήτου: Μεζονέτα
Τετρ. Μέτρα (M 2)
210
Αρ. Δωματίων
4
Υπνοδωμάτια
4
Μπάνια
3
Θέση στάθμευσης
1

Επιπλέον χαρακτηριστικά

  • Έτος κατασκευής: 1995
  • θέση στάθμευσης: 1 υπάιθρια

Ανέσεις

  • Αποθήκη
  • Κατοικίδιο
  • Κήπο
  • Ντουλάπες
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Τζάκι
  • Χωριστή κουζίνα

Περιγραφή

Κωδικός 1599

Μεζονέτα, 3  επιπέδων, στη καρδιά του χωριού σε ήσυχη περιοχή, κατασκευής 1995, με 4 δωμάτια η οποία καλύπτει συνολικά 210 τ.μ. Αναλυτικότερα στο 1ο επίπεδο συναντάμε το σαλόνι με το τζάκι, το wc επισκεπτών και την κουζίνα η οποία είναι χωριστή και μπορεί να φιλοξενήσει μια καθημερινή τραπεζαρία. Ο χώρος του καθιστικού είναι άνετος,  ηλιόλουστος και ευχάριστος. Εξίσου άνετα είναι και τα 3 δωμάτια του 2ου ορόφου.  Αυτά είναι εξοπλισμένα με ένα μπάνιο και 2 ντουλάπες..Το ισόγειο τέλος διαθέτει έναν μεγάλο χώρο στον οποίο μπορεί εύκολα να δημιουργηθεί δωμάτιο , μπάνιο, υποδοχή για κουζίνα και μία αποθήκη . Η κατοικία διαθέτει 1 θέση στάθμευσης και είναι σημαντικό το γεγονός ότι για τις καθημερινές μας μετακινήσεις δεν απαιτείτε μεταφορικό μέσο. Τιμή 300.000€

Το ακίνητο απέχει 15 χλμ. περίπου από το κέντρο της Θεσσαλονίκης μέσω του περιφερειακού. Ενώ ο χρόνος που απαιτείται είναι περίπου μισή ώρα Οι ώρες αιχμής είναι οι πρωινές 7 με 8 και οι μεσημεριανές 2 με 3 όπου και υπάρχει μικρό μποτιλιάρισμα από τα λεωφορεία των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων. Τους καλοκαιρινούς μήνες η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη καθώς αδειάζει και η πόλη. Από το αεροδρόμιο Μακεδονία απέχει 15 λεπτά και βρίσκεται σε απόσταση 11 χλμ, ενώ σε μισή ώρα βρισκόμαστε στις κοντινές ακτές της Χαλκιδικής και σε ένα δεκάλεπτο στο Εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Από το εμπορικό κέντρο του Πανοράματος είμαστε στα 5 λεπτά.

Επικοινωνία με εκπρόσωπο

Γεώργιος Σαλβαράς

Υπεύθυνος Πανοράματος
Μετά από 16 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο real estate  , στην ευρύτερη περιοχή του Πανοράματος, έχει καταφέρει να διαχειρίζεται ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια ακινήτων. Φροντίζει κυρίως να ακούει,   τις ανάγκες του κάθε πελάτη . Αφού συγκεντρώσει όλα αυτά που χρειάζεται ξεκινά το κυνήγι του στόχου , που δεν είναι άλλο από το να βρεί το κατάλληλο σπίτι που θα στεγάσει τα όνειρα και τις προσδοκίες του κάθε υποψηφίου αγοραστή ή μισθωτή. Οι τιμές των ακινήτων είναι πάντα διαπραγματεύσιμες. Το πάθος όμως και η προσήλωση στο στόχο που θέτει ό πελάτης είναι αδιαπραγμάτευτα.