Μεζονέτα, 3 επιπέδων, προς ενοικίαση, ανεξάρτητη, ευρύχωρη ,αέριο , Πανόραμα Κέντρο Πανοράματος, Πανόραμα

1.500€
Κωδικός ακινήτου: 0108
Είδος ακινήτου: Μεζονέτα
Τετρ. Μέτρα (M 2)
240
Αρ. Δωματίων
4
Υπνοδωμάτια
4
Μπάνια
3

Επιπλέον χαρακτηριστικά

  • Έτος κατασκευής: 2005
  • κήπος: 30 τ.μ. εμπρός και 60 τ.μ. πίσω
  • θέση στάθμευσης: οχι αλλά σχετικά εύκολα
  • μέσο θέρμανσης: τοποθετείτε φυσικό αέριο
  • αποθηκευτικοί χώροι: 3 ντουλάπες

Ανέσεις

  • Αποθήκη
  • Κήπο
  • Ντουλάπες
  • Τέντες
  • Τζάκι

Περιγραφή

Κωδικός 0108

Μεζονέτα, 3 επιπέδων, πολυτελούς κατασκευής, στην καρδιά του χωριού σε ήσυχη περιοχή, 15 ετών, με 4 υπνοδωμάτια η οποία καλύπτει συνολικά 240τμ. Αναλυτικότερα στο 1ο επίπεδο βρίσκουμε το καθιστικό με το τζάκι, την τραπεζαρία, ένα wc επισκεπτών και την κουζίνα. Στο ισόγειο θα συναντήσουμε ένα αυτόνομο διαμέρισμα που αυτονομείται πλήρως. Διαθέτει καθιστικό μπάνιο και κουζίνα . Από εδώ η επαφή με το κήπο 50 τμ αποκλειστικής χρήσης είναι άμεση. Τέλος η ζώνη νυκτός είναι εξίσου ευχάριστη και περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια 2 μπάνια και 3 ντουλάπες. Προνομιακή κατοικία, ανεξάρτητη, διαχρονικής αισθητικής, με μεγάλα μπαλκόνια και πανοραμική θέα στο κόλπο με θέρμανση φυσικού αερίου. Τιμή 1500 ευρώ

Η κατοικία βρίσκεται στον Συνοικισμό του Νόμου 751. Η περιοχή διαθέτει αρκετά πάρκα και αθλοπαιδιές σε απόσταση 5 με 10 λεπτών με τα πόδια. Η στάθμευση είναι σχετικά εύκολη και πάντα βρίσκουμε να παρκάρουμε αν όχι μπροστά στο σπίτι, στα 100 μέτρα. Η περιοχή είναι ήσυχη με πολύ πράσινο, καθώς δεν υπάρχουν μαγαζιά και εμπορικό κέντρο. Για τα ψώνια του σπιτιού θα βρούμε 2 mini market , ένα στην Σαλαμίνος και ένα στην Κασσάνδρου, 2 περίπτερα και ένα super market στα 2 λεπτά με το αυτοκίνητο . Μπορεί να θεωρηθεί από τις πιο ασφαλής καθώς υπάρχει αστυνόμευση από την αστυνομία αλλά και από πολλές ιδιωτικές εταιρείες. Κρούσματα έχει φυσικά και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν θα υπάρχουν. Γενικά οι δείκτες εγκληματικότητας είναι χαμηλοί.

Η περιοχή εξυπηρετείται από τον ΟΑΣΘ , από δύο τοπικές γραμμές. Στάσεις υπάρχουν αρκετές και η πιο απομακρυσμένη δεν υπερβαίνει τα 10 λεπτά με τα πόδια.

60Α: Οικισμός Μακεδονία Πανοράματος (Μακεδονομάχων): Κινείται κυκλικά διαμέσου της Μακεδονομάχων, με αφετηρία και τέρμα τον τερματικό σταθμό Πανοράματος στο Ν. 751. Εξυπηρετεί αποκλειστικά τη ΔΚ Πανοράματος.

60Β: Οικισμός Μακεδονία Πανοράματος (Δραγούμη): Κινείται κυκλικά δια μέσω της Δραγούμη, με αφετηρία και τέρμα τον τερματικό σταθμό Πανοράματος στο Ν. 751. Στο 1ο χλμ Πανοράματος Θέρμης στο Αθλητικό κέντρο Πανοράματος. Εξυπηρετεί αποκλειστικά τη ΔΚ Πανοράματος.

Η συχνότητα των δρομολογίων χαρακτηρίζεται επαρκής , σαν μέσο όρο αναμονής θα μπορούσαμε να βάλουμε τα 15 με 20 λεπτά.

Αξιζει να σημειώσουμε ότι υπάρχει και πιάτσα των ΤΑΧΙ στην διασταύρωση των οδών Αριστοτέλους με Π.Λεβαντή δίπλα στο Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

Το ακίνητο απέχει 15 χλμ. περίπου από το κέντρο της Θεσσαλονίκης μέσω του περιφερειακού. Ενώ ο χρόνος που απαιτείται είναι περίπου μισή ώρα Οι ώρες αιχμής είναι οι πρωινές 7 με 8 και οι μεσημεριανές 2 με 3 όπου και υπάρχει μικρό μποτιλιάρισμα από τα λεωφορεία των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων. Τους καλοκαιρινούς μήνες η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη καθώς αδειάζει και η πόλη. Από το αεροδρόμιο Μακεδονία απέχει 15 λεπτά και βρίσκεται σε απόσταση 11 χλμ, ενώ σε μισή ώρα βρισκόμαστε στις κοντινές ακτές της Χαλκιδικής και σε ένα δεκάλεπτο στο Εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Από το εμπορικό κέντρο του Πανοράματος είμαστε στα 5 λεπτά.

Contact the owner

Γεώργιος Σαλβαράς