Μεζονέτα, 3 επιπέδων,προς πώληση, ανεξάρτητη, κήπος 80 τ.μ. στο Πανόραμα Κέντρο Πανοράματος, Πανόραμα

230.000€
Αγορά
Κωδικός ακινήτου: 3158
Είδος ακινήτου: Μεζονέτα
Τετρ. Μέτρα (M 2)
120
Αρ. Δωματίων
3
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
3

Επιπλέον χαρακτηριστικά

  • Έτος κατασκευής: 2000
  • κήπος : 80 τ.μ. αποκλειστικής χρήσης

Ανέσεις

  • Αποθήκη
  • Κατοικίδιο
  • Κήπο
  • Ντουλάπες
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Τζάκι
  • Χωριστή κουζίνα

Περιγραφή

Κωδικός 3158

Μεζονέτα, διατίθεται προς πώληση, γωνιακή, ανεξάρτητη, 3 επιπέδων, στη καρδιά του Πανοράματος σε ήσυχη περιοχή. Καλύπτει 120 τ.μ. φιλοξενεί 3 δωμάτια και είναι του 2000. Αναλυτικότερα στο 1ο επίπεδο συναντάμε το καθιστικό με το τζάκι, το wc των επισκεπτών, και την κουζίνα με την τραπεζαρία. Ανεβαίνοντας  η ζώνη νυχτός φιλοξενεί 2 δωμάτια και ένα μπάνιο. Τέλος στο ισόγειο υπάρχει ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα που δεν επικοινωνεί με την υπόλοιπη οικία. Αυτό διαθέτει κουζίνα με καθιστικό δωμάτιο και μπάνιο. Στην μεζονέτα ανήκει και κήπος 80 τ.μ. περίπου αποκλειστικής χρήσης. Αποτελεί ένα επενδυτικό ακίνητο καθώς μπορεί εύκολα να μισθωθεί χωριστά η εξ ολοκλήρου με τιμή 650€ και 350€ αντίστοιχα. Τιμή 220.000€

Το ακίνητο απέχει 15 χλμ. περίπου από το κέντρο της Θεσσαλονίκης μέσω του περιφερειακού. Ενώ ο χρόνος που απαιτείται είναι περίπου μισή ώρα Οι ώρες αιχμής είναι οι πρωινές 7 με 8 και οι μεσημεριανές 2 με 3 όπου και υπάρχει μικρό μποτιλιάρισμα από τα λεωφορεία των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων. Τους καλοκαιρινούς μήνες η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη καθώς αδειάζει και η πόλη. Από το αεροδρόμιο Μακεδονία απέχει 15 λεπτά και βρίσκεται σε απόσταση 11 χλμ, ενώ σε μισή ώρα βρισκόμαστε στις κοντινές ακτές της Χαλκιδικής και σε ένα δεκάλεπτο στο Εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Από το εμπορικό κέντρο του Πανοράματος είμαστε στα 5 λεπτά.

Επικοινωνία με εκπρόσωπο

Γεώργιος Σαλβαράς

Υπεύθυνος Πανοράματος
Μετά από 16 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο real estate  , στην ευρύτερη περιοχή του Πανοράματος, έχει καταφέρει να διαχειρίζεται ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια ακινήτων. Φροντίζει κυρίως να ακούει,   τις ανάγκες του κάθε πελάτη . Αφού συγκεντρώσει όλα αυτά που χρειάζεται ξεκινά το κυνήγι του στόχου , που δεν είναι άλλο από το να βρεί το κατάλληλο σπίτι που θα στεγάσει τα όνειρα και τις προσδοκίες του κάθε υποψηφίου αγοραστή ή μισθωτή. Οι τιμές των ακινήτων είναι πάντα διαπραγματεύσιμες. Το πάθος όμως και η προσήλωση στο στόχο που θέτει ό πελάτης είναι αδιαπραγμάτευτα.