Μεζονέτα πώληση, στη καρδιά του Πανοράματος , 2 επιπέδων Κέντρο Πανοράματος, Πανόραμα

250.000€
Κωδικός ακινήτου: 1156
Είδος ακινήτου: Μεζονέτα
Τετρ. Μέτρα (M 2)
190
Αρ. Δωματίων
3
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
2

Επιπλέον χαρακτηριστικά

  • Έτος κατασκευής: 1980

Ανέσεις

  • Αποθήκη
  • Θέα
  • Κατοικίδιο
  • Κήπο
  • Ντουλάπες
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Τζάκι
  • Χωριστή κουζίνα

Περιγραφή

Κωδικός 1156
Μεζονέτα 2 επιπέδων, διατίθεται προς πώληση στη καρδιά του Πανοράματος σε ήσυχη περιοχή, μέσα στο πράσινο, κατασκευής 1980 , με 3 δωμάτια η οποία καλύπτει συνολικά 190 τ.μ. Συγκεκριμένα πρόκειται για μία οικοδομή η οποία στεγάζει και αυτή την μεζονέτα. Στο 1ο επίπεδο υπάρχει η κύρια είσοδος η οποία φιλοξενεί 3 μεγάλα υπνοδωμάτια , το χωλ και ένα μπάνιο. Εδώ υπάρχει και η καλύτερη θέα προς το Θερμαικό και την πόλη. Κατεβαίνοντας στο ισόγειο συναντάμε το σαλόνι με το τζάκι, ένα μπάνιο , την κουζίνα η οποία είναι ανεξάρτητη και μία αποθήκη. Ολοι οι χώροι έχουν πρόσβαση στο κοινόχρηστο κήπο 200 τ.μ.. Ιδιαίτερη μεζονέτα με τον δικό της χαρακτήρα η οποία θα χρειαστεί ανακαίνιση αν το υφος της δεν καλύπτει τις δικές μας αισθητικές ανάγκες. Διαθέτει εξαιρετικά άνετους εσωτερικούς χώρους είναι ηλιόλουστη , λειτουργική και βρίσκεται στα 5 λεπτά με τα πόδια από το εμπορικό κέντρο του Πανοράματος. Υπάρχει ήδη ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Τιμή 250.000€

Το ακίνητο απέχει 15 χλμ. περίπου από το κέντρο της Θεσσαλονίκης μέσω του περιφερειακού. Ενώ ο χρόνος που απαιτείται είναι περίπου μισή ώρα Οι ώρες αιχμής είναι οι πρωινές 7 με 8 και οι μεσημεριανές 2 με 3 όπου και υπάρχει μικρό μποτιλιάρισμα από τα λεωφορεία των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων. Τους καλοκαιρινούς μήνες η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη καθώς αδειάζει και η πόλη. Από το αεροδρόμιο Μακεδονία απέχει 15 λεπτά και βρίσκεται σε απόσταση 11 χλμ, ενώ σε μισή ώρα βρισκόμαστε στις κοντινές ακτές της Χαλκιδικής και σε ένα δεκάλεπτο στο Εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Από το εμπορικό κέντρο του Πανοράματος είμαστε στα 5 λεπτά.

Επικοινωνία με εκπρόσωπο

Γεώργιος Σαλβαράς

Υπεύθυνος Πανοράματος
Μετά από 16 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο real estate  , στην ευρύτερη περιοχή του Πανοράματος, έχει καταφέρει να διαχειρίζεται ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια ακινήτων. Φροντίζει κυρίως να ακούει,   τις ανάγκες του κάθε πελάτη . Αφού συγκεντρώσει όλα αυτά που χρειάζεται ξεκινά το κυνήγι του στόχου , που δεν είναι άλλο από το να βρεί το κατάλληλο σπίτι που θα στεγάσει τα όνειρα και τις προσδοκίες του κάθε υποψηφίου αγοραστή ή μισθωτή. Οι τιμές των ακινήτων είναι πάντα διαπραγματεύσιμες. Το πάθος όμως και η προσήλωση στο στόχο που θέτει ό πελάτης είναι αδιαπραγμάτευτα.