Μεζονέτα , στην καρδιά του Πανοράματος, 2 επιπέδων, αέριο, πάργκιγκ,λειτουργική Κέντρο Πανοράματος, Πανόραμα

1.000€
Κωδικός ακινήτου: 3351
Είδος ακινήτου: Μεζονέτα
Τετρ. Μέτρα (M 2)
140
Αρ. Δωματίων
3
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
2
Θέση στάθμευσης
1

Επιπλέον χαρακτηριστικά

  • Έτος κατασκευής: 2000
  • μέσο θέρμανσης : φυσικό αέριο
  • θέση στάθμευσης: 1 υπάιθρια

Ανέσεις

  • Ηλεκτρικές συσκευές
  • Κλιματιστικό
  • Ντουλάπες
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Τέντες
  • Τζάκι

Περιγραφή

Κωδικός 3351

Μεζονέτα, 2 επιπέδων, διατίθεται προς ενοικίαση στη καρδιά του χωριού του Πανοράματος , σε ήσυχη περιοχή. Καλύπτει συνολικά 140 τ.μ. κατασκευής του 2000, με 3 δωμάτια . Αναλυτικότερα στο 1ο επίπεδο συναντάμε το άνετο, λειτουργικό και ευχάριστο καθιστικό με το τζάκι. Η κουζίνα στο ίδιο επίπεδο με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους αποτελεί συνέχεια του καθιστικού. Το wc επισκεπτών ολοκληρώνει την εικόνα αυτού του ορόφου. Ανεβαίνοντας η ζώνη νυχτός καλύπτει συνολικά 70 τ.μ. φιλοξενεί 3 δωμάτια με 2 ντουλάπες και ένα μπάνιο. Τα μπαλκόνια είναι εξίσου άνετα και στον 2ο αλλά και στον 1ο όροφο και προσφέρουν πανοραμική θέα στο δάσος. Στο ισόγειο της μεζονέτας υπάρχει ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα που μισθώνεται χωριστά. Η κατοικία διαθέτει 2 κλιματιστικά και μία θέση στάθμευσης και θέρμανση αερίου. Προνομιακή καθώς βρίσκεται στα 2 λεπτά με τα πόδια από το εμπορικό κέντρο και δεν χρειάζεται μεταφορικό μέσο για τις καθημερινές μετακινήσεις. Τιμή 1.000€

Το ακίνητο απέχει 15 χλμ. περίπου από το κέντρο της Θεσσαλονίκης μέσω του περιφερειακού. Ενώ ο χρόνος που απαιτείται είναι περίπου μισή ώρα Οι ώρες αιχμής είναι οι πρωινές 7 με 8 και οι μεσημεριανές 2 με 3 όπου και υπάρχει μικρό μποτιλιάρισμα από τα λεωφορεία των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων. Τους καλοκαιρινούς μήνες η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη καθώς αδειάζει και η πόλη. Από το αεροδρόμιο Μακεδονία απέχει 15 λεπτά και βρίσκεται σε απόσταση 11 χλμ, ενώ σε μισή ώρα βρισκόμαστε στις κοντινές ακτές της Χαλκιδικής και σε ένα δεκάλεπτο στο Εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Από το εμπορικό κέντρο του Πανοράματος είμαστε στα 5 λεπτά.

Επικοινωνία με εκπρόσωπο

Γεώργιος Σαλβαράς

Υπεύθυνος Πανοράματος
Μετά από 16 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο real estate  , στην ευρύτερη περιοχή του Πανοράματος, έχει καταφέρει να διαχειρίζεται ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια ακινήτων. Φροντίζει κυρίως να ακούει,   τις ανάγκες του κάθε πελάτη . Αφού συγκεντρώσει όλα αυτά που χρειάζεται ξεκινά το κυνήγι του στόχου , που δεν είναι άλλο από το να βρεί το κατάλληλο σπίτι που θα στεγάσει τα όνειρα και τις προσδοκίες του κάθε υποψηφίου αγοραστή ή μισθωτή. Οι τιμές των ακινήτων είναι πάντα διαπραγματεύσιμες. Το πάθος όμως και η προσήλωση στο στόχο που θέτει ό πελάτης είναι αδιαπραγμάτευτα.