Μεζονέτα, προς πώληση,με ανεξάρτητο ισόγειο διαμέρισμα, στη καρδιά του Πανοράματος, Κέντρο Πανοράματος, Πανόραμα

250.000€
Κωδικός ακινήτου: 3499
Είδος ακινήτου: Μεζονέτα
Τετρ. Μέτρα (M 2)
120
Αρ. Δωματίων
3
Υπνοδωμάτια
3
Μπάνια
3

Επιπλέον χαρακτηριστικά

  • Έτος κατασκευής: 2000
  • μέσο θέρμανσης: ατομικό πετρέλαιο

Ανέσεις

  • Αποθήκη
  • Κατοικίδιο
  • Κήπο
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Τζάκι
  • Χωριστή κουζίνα

Περιγραφή

Κωδικός 3499

Μεζονέτα, γωνιακή 3 επιπέδων, διατίθεται προς πώληση στη καρδιά του Πανοράματος. Κατασκευής του 2000, με 3 δωμάτια η οποία καλύπτει συνολικά 120 τ.μ. Αναλυτικότερα στο 1ο επίπεδο υπάρχει το σαλόνι με το τζάκι. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει η κουζίνα η οποία είναι ανεξάρτητη και λειτουργική με μικρό μπαλκόνι και πρόσβαση στο πίσω κήπο. Στο 2ο επίπεδο 40 τ.μ. περίπου υπάρχουν 2 δωμάτια με ένα μπάνιο. Το ισόγειο τέλος αυτονομείται πλήρως με δική του είσοδο κουζίνα μπάνιο και δωμάτιο αποτελεί ε΄να ανεξάρτητο διαμέρισμα.  Στη μεζονέτα ανήκει και ένας κήπος 70 τ.μ. αποκλειστικής χρήσης . Προνομιακή κατοικία, με ιδιαίτερα πλεονεκτική χωροταξική θέση καθώς δεν απαιτείτε μεταφορικό μέσο για τις καθημερινές μας μετακινήσεις. Τιμή 250.000€

Το ακίνητο απέχει 15 χλμ. περίπου από το κέντρο της Θεσσαλονίκης μέσω του περιφερειακού. Ενώ ο χρόνος που απαιτείται είναι περίπου μισή ώρα Οι ώρες αιχμής είναι οι πρωινές 7 με 8 και οι μεσημεριανές 2 με 3 όπου και υπάρχει μικρό μποτιλιάρισμα από τα λεωφορεία των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων. Τους καλοκαιρινούς μήνες η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη καθώς αδειάζει και η πόλη. Από το αεροδρόμιο Μακεδονία απέχει 15 λεπτά και βρίσκεται σε απόσταση 11 χλμ, ενώ σε μισή ώρα βρισκόμαστε στις κοντινές ακτές της Χαλκιδικής και σε ένα δεκάλεπτο στο Εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Από το εμπορικό κέντρο του Πανοράματος είμαστε στα 5 λεπτά.

Video tour

Επικοινωνία με εκπρόσωπο

Γεώργιος Σαλβαράς

Υπεύθυνος Πανοράματος
Μετά από 16 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο real estate  , στην ευρύτερη περιοχή του Πανοράματος, έχει καταφέρει να διαχειρίζεται ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια ακινήτων. Φροντίζει κυρίως να ακούει,   τις ανάγκες του κάθε πελάτη . Αφού συγκεντρώσει όλα αυτά που χρειάζεται ξεκινά το κυνήγι του στόχου , που δεν είναι άλλο από το να βρεί το κατάλληλο σπίτι που θα στεγάσει τα όνειρα και τις προσδοκίες του κάθε υποψηφίου αγοραστή ή μισθωτή. Οι τιμές των ακινήτων είναι πάντα διαπραγματεύσιμες. Το πάθος όμως και η προσήλωση στο στόχο που θέτει ό πελάτης είναι αδιαπραγμάτευτα.