Μεζονέτα, ανεξάρτητη, με 2 πλευρικές επαφές, 3 επιπέδων, στη καρδιά του Πανοράματος Κέντρο Πανοράματος, Πανόραμα

550.000€
Κωδικός ακινήτου: 3279
Είδος ακινήτου: Μεζονέτα
Τετρ. Μέτρα (M 2)
330
Αρ. Δωματίων
4
Υπνοδωμάτια
4
Μπάνια
4
Θέση στάθμευσης
1

Επιπλέον χαρακτηριστικά

  • Έτος κατασκευής: 1976

Ανέσεις

  • Αποθήκη
  • Θέα
  • Κατοικίδιο
  • Κήπο
  • Ντουλάπες
  • Τζάκι
  • Χωριστή κουζίνα

Περιγραφή

Κωδικός 3279

Μεζονέτα, διατίθεται προς πώληση, 3 επιπέδων με δυνατότητα αξιοποίησης της σοφίτας, στη καρδιά του Χωριού του Πανοράματος, ανεξάρτητη με 2 πλευρικές επαφές, σε καταπράσινο περιβάλλον, με πανοραμική θέα στην πόλη. Καλύπτει συνολικά 330 τ.μ. και είναι κατασκευής του 1976 . Αναλυτικότερα στο 1ο επίπεδο η πρόσβαση πραγματοποιείται άμεσα χωρίς καθόλου σκαλοπάτια. Εδώ τα 100 τ.μ. φιλοξενούν ένα  εντυπωσιακά ευρύχωρο σαλόνι με το τζάκι με την τραπεζαρία και ένα wc επισκεπτών. Υπάρχει υποδομή για να δημιουργηθεί μία κουζίνα . Στον ισόγειο χώρο που καλύπτει 130 τ.μ. συναντάμε ένα 2ο καθιστικό με τζάκι , τραπεζαρία, δύο αποθηκευτικούς χώρους , ένα μπάνιο και την κύρια κουζίνα . Από αυτό το επίπεδο έχουμε επαφή με τον κήπο 80 τ.μ. περίπου αποκλειστικής χρήσης αλλά και τον κοινόχρηστο που καλύπτει 400 τ.μ. περίπου. Ανεβαίνοντας στη ζώνη νυκτός τα 100 τ.μ. φιλοξενούν 4 δωμάτια και 2 μπάνια  . Τα 2 μπροστινά υπνοδωμάτια προσφέρουν και την καλύτερη θέα στην πόλη. Τέλος υπάρχει και μία σοφίτα με ικανοποιητικό ύψος η οποία μπορεί με λίγα έξοδα να μεταμορφωθεί σε ένα εξαιρετικό loft , καθώς υπάρχει παράθυρο και τ.μ. περίπου 70 τ.μ. Η κατοικία βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα σημεία του Πανοράματος καθώς βρίσκεται μόλις στα 5 λεπτά με τα πόδια από το εμπορικό κέντρο. Τιμή 550.000€

Το ακίνητο απέχει 15 χλμ. περίπου από το κέντρο της Θεσσαλονίκης μέσω του περιφερειακού. Ενώ ο χρόνος που απαιτείται είναι περίπου μισή ώρα Οι ώρες αιχμής είναι οι πρωινές 7 με 8 και οι μεσημεριανές 2 με 3 όπου και υπάρχει μικρό μποτιλιάρισμα από τα λεωφορεία των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων. Τους καλοκαιρινούς μήνες η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη καθώς αδειάζει και η πόλη. Από το αεροδρόμιο Μακεδονία απέχει 15 λεπτά και βρίσκεται σε απόσταση 11 χλμ, ενώ σε μισή ώρα βρισκόμαστε στις κοντινές ακτές της Χαλκιδικής και σε ένα δεκάλεπτο στο Εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Από το εμπορικό κέντρο του Πανοράματος είμαστε στα 5 λεπτά.

Επικοινωνία με εκπρόσωπο

Γεώργιος Σαλβαράς

Υπεύθυνος Πανοράματος
Μετά από 16 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο real estate  , στην ευρύτερη περιοχή του Πανοράματος, έχει καταφέρει να διαχειρίζεται ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια ακινήτων. Φροντίζει κυρίως να ακούει,   τις ανάγκες του κάθε πελάτη . Αφού συγκεντρώσει όλα αυτά που χρειάζεται ξεκινά το κυνήγι του στόχου , που δεν είναι άλλο από το να βρεί το κατάλληλο σπίτι που θα στεγάσει τα όνειρα και τις προσδοκίες του κάθε υποψηφίου αγοραστή ή μισθωτή. Οι τιμές των ακινήτων είναι πάντα διαπραγματεύσιμες. Το πάθος όμως και η προσήλωση στο στόχο που θέτει ό πελάτης είναι αδιαπραγμάτευτα.