Διαμέρισμα, προς πώληση, στη καρδιά του Πανοράματος, επενδυτικό, με αέριο, Κέντρο Πανοράματος, Πανόραμα

132.000€
Κωδικός ακινήτου: 3452
Είδος ακινήτου: Διαμέρισμα
Τετρ. Μέτρα (M 2)
70
Αρ. Δωματίων
1
Υπνοδωμάτια
1
Μπάνια
1

Επιπλέον χαρακτηριστικά

  • Έτος κατασκευής: 1973
  • μέσο θέρμανσης: ατομικό αέριο

Ανέσεις

  • Ανελκυστήρας
  • Κατοικίδιο
  • Κλιματιστικό
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Σίτες
  • Χωριστή κουζίνα

Περιγραφή

Κωδικός 3452

Διαμέρισμα, στην καρδιά του Πανοράματος διατίθεται προς πώληση. Κατασκευής του 1973. Καλύπτει 70 τ.μ. με 1 δωμάτιο σαλόνι κουζίνα μπάνιο. Τα κουφώματα έχουν αντικατασταθεί πρόσφατα. Πρόκειται για ένα πολύ καλό επενδυτικό ακίνητο. Βρίσκεται στο 1 λεπτό με τα πόδια από το εμπορικό κέντρο, υπάρχει ανελκυστήρας στην οικοδομή, το μπαλκόνι είναι ευχάριστο. Θέρμανση ατομική αερίου, 1 κλιματιστικό .Τιμή 132.000€

Το ακίνητο απέχει 15 χλμ. περίπου από το κέντρο της Θεσσαλονίκης μέσω του περιφερειακού. Ενώ ο χρόνος που απαιτείται είναι περίπου μισή ώρα Οι ώρες αιχμής είναι οι πρωινές 7 με 8 και οι μεσημεριανές 2 με 3 όπου και υπάρχει μικρό μποτιλιάρισμα από τα λεωφορεία των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων. Τους καλοκαιρινούς μήνες η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη καθώς αδειάζει και η πόλη. Από το αεροδρόμιο Μακεδονία απέχει 15 λεπτά και βρίσκεται σε απόσταση 11 χλμ, ενώ σε μισή ώρα βρισκόμαστε στις κοντινές ακτές της Χαλκιδικής και σε ένα δεκάλεπτο στο Εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Από το εμπορικό κέντρο του Πανοράματος είμαστε στα 5 λεπτά.

Επικοινωνία με εκπρόσωπο

Γεώργιος Σαλβαράς

Υπεύθυνος Πανοράματος
Μετά από 16 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο real estate  , στην ευρύτερη περιοχή του Πανοράματος, έχει καταφέρει να διαχειρίζεται ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια ακινήτων. Φροντίζει κυρίως να ακούει,   τις ανάγκες του κάθε πελάτη . Αφού συγκεντρώσει όλα αυτά που χρειάζεται ξεκινά το κυνήγι του στόχου , που δεν είναι άλλο από το να βρεί το κατάλληλο σπίτι που θα στεγάσει τα όνειρα και τις προσδοκίες του κάθε υποψηφίου αγοραστή ή μισθωτή. Οι τιμές των ακινήτων είναι πάντα διαπραγματεύσιμες. Το πάθος όμως και η προσήλωση στο στόχο που θέτει ό πελάτης είναι αδιαπραγμάτευτα.