Διαμέρισμα, ισογείου , στη καρδιά του Πανοράματος , ευχάριστο, λειτουργικό Κέντρο Πανοράματος, Πανόραμα

110.000€
Κωδικός ακινήτου: 1480
Είδος ακινήτου: Διαμέρισμα
Τετρ. Μέτρα (M 2)
99
Αρ. Δωματίων
1
Υπνοδωμάτια
2
Μπάνια
1
Θέση στάθμευσης
1

Επιπλέον χαρακτηριστικά

  • Έτος κατασκευής: 2005

Ανέσεις

  • Αποθήκη
  • Κατοικίδιο
  • Ντουλάπες
  • Πόρτα ασφαλείας
  • Τζάκι

Περιγραφή

Κωδικός 1480
Διαμέρισμα, ισογείου , διατίθεται προς πώληση στη καρδιά του χωριού του Πανοράματος σε ήσυχη περιοχή, κατασκευής 2005 με υπνοδωμάτια και την δυνατότητα ενός 3ου στο χώρο του καθιστικού , το οποίο καλύπτει συνολικά 100 τ.μ. Η κουζίνα είναι ενιαία με το σαλόνι μπορούμε όμως αν επιθυμούμε εύκολα να την χωρίσουμε . Στον ίδιο χώρο υπάρχει και ένα τζάκι. Τα 3 υπνοδωμάτια είναι ευχάριστα και ηλιόλουστα και διαθέτουν όλα ντουλάπα. Η οικοδομή έχει συνολικά 3 διαμερίσματα. Η κατοικία έχει μία μικρή αποθήκη 6 τ.μ. στο υπόγειο ,1 υπαίθρια θέση στάθμευσης και αυτή την στιγμή η θέρμανση είναι πετρελαίου. Προνομιακό διαμέρισμα, όπου δεν απαιτείται μεταφορικό μέσο για τις καθημερινές μας μετακινήσεις , βρίσκεται σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από σχολεία, αθλοπαιδιές, συγκοινωνία, και από το εμπορικό κέντρο. Τιμή 110.000€

Η περιοχή εξυπηρετείται από τον ΟΑΣΘ , από δύο τοπικές γραμμές. Στάσεις υπάρχουν αρκετές και η πιο απομακρυσμένη δεν υπερβαίνει τα 10 λεπτά με τα πόδια.

60Α: Οικισμός Μακεδονία Πανοράματος (Μακεδονομάχων): Κινείται κυκλικά διαμέσου της Μακεδονομάχων, με αφετηρία και τέρμα τον τερματικό σταθμό Πανοράματος στο Ν. 751. Εξυπηρετεί αποκλειστικά τη ΔΚ Πανοράματος.

60Β: Οικισμός Μακεδονία Πανοράματος (Δραγούμη): Κινείται κυκλικά δια μέσω της Δραγούμη, με αφετηρία και τέρμα τον τερματικό σταθμό Πανοράματος στο Ν. 751. Στο 1ο χλμ Πανοράματος Θέρμης στο Αθλητικό κέντρο Πανοράματος. Εξυπηρετεί αποκλειστικά τη ΔΚ Πανοράματος.

Η συχνότητα των δρομολογίων χαρακτηρίζεται επαρκής , σαν μέσο όρο αναμονής θα μπορούσαμε να βάλουμε τα 15 με 20 λεπτά.

Αξιζει να σημειώσουμε ότι υπάρχει και πιάτσα των ΤΑΧΙ στην διασταύρωση των οδών Αριστοτέλους με Π.Λεβαντή δίπλα στο Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

Το ακίνητο απέχει 15 χλμ. περίπου από το κέντρο της Θεσσαλονίκης μέσω του περιφερειακού. Ενώ ο χρόνος που απαιτείται είναι περίπου μισή ώρα Οι ώρες αιχμής είναι οι πρωινές 7 με 8 και οι μεσημεριανές 2 με 3 όπου και υπάρχει μικρό μποτιλιάρισμα από τα λεωφορεία των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων. Τους καλοκαιρινούς μήνες η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη καθώς αδειάζει και η πόλη. Από το αεροδρόμιο Μακεδονία απέχει 15 λεπτά και βρίσκεται σε απόσταση 11 χλμ, ενώ σε μισή ώρα βρισκόμαστε στις κοντινές ακτές της Χαλκιδικής και σε ένα δεκάλεπτο στο Εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Από το εμπορικό κέντρο του Πανοράματος είμαστε στα 5 λεπτά.

Επικοινωνία με εκπρόσωπο

Γεώργιος Σαλβαράς

Υπεύθυνος Πανοράματος
Μετά από 16 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο real estate  , στην ευρύτερη περιοχή του Πανοράματος, έχει καταφέρει να διαχειρίζεται ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια ακινήτων. Φροντίζει κυρίως να ακούει,   τις ανάγκες του κάθε πελάτη . Αφού συγκεντρώσει όλα αυτά που χρειάζεται ξεκινά το κυνήγι του στόχου , που δεν είναι άλλο από το να βρεί το κατάλληλο σπίτι που θα στεγάσει τα όνειρα και τις προσδοκίες του κάθε υποψηφίου αγοραστή ή μισθωτή. Οι τιμές των ακινήτων είναι πάντα διαπραγματεύσιμες. Το πάθος όμως και η προσήλωση στο στόχο που θέτει ό πελάτης είναι αδιαπραγμάτευτα.