ΠΩΛΗΣΗ
ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Η επιλογή του σωστού κτηματομεσίτη για την πώληση του σπιτιού σας είναι μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που θα πάρετε. Αυτή θα κάνει την διαφορά, μεταξύ ενός ακινήτου που θα μένει στην αγορά για μήνες και σε ένα ακίνητο που θα πουληθεί γρηγορότερα. Το σπίτι σας είναι ένα πολύ προσωπικό , σημαντικό και πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο και είναι μία περίπλοκη και συναισθηματική διαδικασία για εσάς εως ότου το πουλήσετε . Σε αυτήν όμως την προσπάθεια εμείς θα είμαστε δίπλα σας.

Η τιμολογιακή προσέγγιση , η σωστή εκτίμηση της αξίας του ακινήτου σας , η στοχευμένη προώθηση , οι σωστές απαντήσεις στις πολυάριθμες ερωτήσεις και απορίες σας είναι οι λεπτές γραμμές που συνθέτουν την διαφορά μεταξύ μίας αποτυχημένης και μίας επιτυχημένης πώλησης.

Ρωτήστε για εμάς, δείτε τους αριθμούς μας, περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και πιστεύουμε ότι θα έχουμε κάνει το πρώτο βήμα για να σας κερδίσουμε . Το επόμενο είναι να γνωριστούμε από κοντά , να σας ακούσουμε προσεκτικά και εάν το επιθυμείται να συνεργαστούμε.

Από την στιγμή που θα μας ανάθεσε τε τη πώληση του ακινήτου σας , ακολουθούμε μία προσωπική και συγκεκριμένη προσέγγιση καθώς πιστεύουμε ότι το κάθε ακίνητο είναι μοναδικό. Συμβουλευόμαστε και συμβουλεύουμε τους πελάτες μας από την αρχή , με σκοπό να καθορίσουμε τους καλύτερους μηχανισμούς και στρατηγικές για την πώληση του σπιτιού. Γνωρίζουμε ότι πολλές φορές η επιτυχία βασίζεται στις λεπτομέρειες και ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την σκληρή δουλειά και την αφοσίωση στην επίτευξη του στόχου.

Αυτό το πάθος στη δουλειά μας είναι που μας διακρίνει.

keyboard_arrow_up