ΠΡΟΩΘΗΣΗ
ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Αποφασίσατε να πουλήσετε το ακίνητό σας και δεν έχετε ακόμη επιλέξει με ποιόν  κτηματομεσίτη θα συνεργαστείτε. Εμείς εδώ στο salvaras and partners σας δείχνουμε το πλάνο το οποίο θα ακολουθήσουμε για την προώθηση του σπιτιού σας με στόχο να γίνουμε μία από τις επιλογές σας για να μας το αναθέσετε .

ΕΝΤΥΠΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Το ακινητό  θα προβληθεί στο περιοδικό μας  nha magazine σε μία ολοσέλιδη έγχρωμη διαφήμιση σχεδιασμένη από έμπειρους γραφίστες. Η διάρκεια της προβολής είναι εξάμηνη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ EMAIL  Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα παρουσιάζει το ακίνητο , με φωτογραφίες, αναλυτική περιγραφή θα σταλεί σε περίπου 1.000 επαφές πελατών αλλά και επαγγελματιών του κλάδου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ Η φωτογραφία έχει μπει για τα καλά στο κόσμο του real estate . Αποτελεί το σημαντικότερο μέσο προβολής του ακινήτου γι αυτό και της δείχνουμε την προσοχή που της αναλογεί. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε και να τονίσουμε τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του σπιτιού σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ  Επειδή η εικόνα είναι όσο χίλιες λέξεις δεν μένουμε μόνο στη φωτογραφική παρουσίαση του ακινήτου. Αφιερώνουμε χρόνο για να δημιουργήσουμε εξατομικευμένα βίντεο που ελκύουν ακόμη περισσότερους αγοραστές. Εργαζόμαστε με υπομονή στην παραγωγή αυτών των βίντεο με σκοπό να καταγράψουμε τον μοναδικό τρόπο ζωής που επιτρέπει η διαμονή στην οικία σας.

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ   Δημοσιεύουμε το ακίνητο σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης , facebook, instagram, twitter , utube,  με σκοπό να αυξήσουμε την έκθεση του σε μεγαλύτερο αριθμό δυνητικών πελατών.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ Μετά από 25 έτη συνεχούς δραστηριότητας στο real estate  αποκλείσαμε γνωριμίες και προσωπικές επαφές τις οποίες μπορούνε να εκμεταλλευτούμε προς δικό σας όφελος. Σε αυτές τις επαφές όπως αρχιτέκτονες, διακοσμητές, γιατρούς , δικηγόρους , στελέχη εταιρειών, υψηλόβαθμα στελέχη το ακινητό σας θα έχει μία προσωποποιημένη προβολή.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ  Εχουμε δημιουργήσει μία ιστοσελίδα που ξεχωρίζει σχεδιαστικά από   το σύνολο των ιστοσελίδων που θα συναντήσετε στον κτηματομεσιτικό κλάδο. Αφιερώσαμε χρόνο με σκοπό την καλύτερη δυνατή παρουσίαση και προβολή των ακινήτων μέσω της δική μας ιστοσελίδας  και έχουμε πετύχει οι πελάτες μας να ενημερώνονται άμεσα για τις νέες καταχωρήσεις   χωρίς να σπαταλούν χρόνο στην πολύπλοκη και σύνθετη αναζήτηση που προσφέρουν αντίστοιχες πλατφόρμες.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΜΕΣΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ  Το ακίνητο προωθείται σε ιστοσελίδες  αγγελιών ακινήτων όπως spitogatos, spiti 24 , to spitimou κ.τ.λ.  με στόχο να προβληθεί  όχι μόνο στη Ελλάδα  αλλά και στο εξωτερικό .

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Με στόχο το καλύτερο και ταχύτερο αποτέλεσμα  έχουμε δημιουργήσει ένα δίκτυο συνεργασιών με επιλεγμένα μεσιτικά  γραφεία , διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο τους υποψήφιους πελάτες .

VIP –ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ   Δυναμική προώθηση του ακινήτου σε αγγελίες  ιστοσελίδων με προβεβλημένες δημοσιεύσεις , που δίνουν προτεραιότητα εμφάνισης , μεγαλύτερη επισκεψιμότητα  και συγκριτικά πλεονεκτήματα με καταχωρήσεις αντίστοιχης δυναμικότητας ακινήτων.

keyboard_arrow_up