ΑΝΑΘΕΣΗ
ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Σκέφτεστε να πουλήσετε το σπίτι σας . Εχετε  ακούσει όμως  πολλά από φίλους,  γνωστούς αλλά και από συναδέλφους κτηματομεσίτες . Ολοι θέλουν να σας βοηθήσουν. Μήπως τελικά  φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα.

Όταν συναντηθούμε θα γνωριστούμε και θα σας ακούσουμε με μεγάλη προσοχή  για να κατανοήσουμε τους στόχους σας . Θα σας εξηγήσουμε την μεθοδολογία που ακολουθούμε για μία πώληση έτσι ώστε να γνωρίζεται πραγματικά τι να περιμένετε. Η φιλοσοφία μας για μία επιτυχημένη πώληση βασίζεται σε αυτά τα 8 βήματα.

1.Ας συστηθούμε

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στις περιοχές του Πανοράματος, Τοπογράφων και Ελαιώνων . Μετά από 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο real estate πετύχαμε να διαχειριζόμαστε ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια ακινήτων.

Σε αυτό το διάστημα αποκτήσαμε εμπειρία, γνώσεις και κυρίως μεθοδικότητα. Η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας είναι το ζητούμενο για εμάς και δεν σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε γι αυτό. Καθημερινά αναπτύσσουμε νέες συνεργασίες και εργαζόμαστε σκληρά για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Εδώ στο   εμάς το μυστικό για έναν καλό σύμβουλο ακινήτων είναι η συνεχής και επίμονη αναζήτηση, έως ότου ο πελάτης βρει αυτό που ψάχνει.
Αυτό το πάθος στη δουλειά μας είναι που μας διακρίνει.

2.Επαγγελματική εκτίμηση

Πρόκειται για το πιο σημαντικό  κομμάτι της συνεργασίας μας. Η σωστή τιμή για το ακίνητό σας δεν καθορίζεται από κανέναν πωλητή και ούτε  φυσικά από καλοθελητές , αλλά καθορίζεται από τις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς . Συνδέουμε πλούσια και πρόσφατα δεδομένα από το χαρτοφυλάκιό μας , επιλέγουμε 5  πωλημένα ακίνητα, 5 ενεργά ακίνητα και 5 υπό διαπραγμάτευση ακίνητα  που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά με το δικό σας. Σε συνδιασμό με την 25 χρονη εμπειρία μας , την σε βάθος γνώση της αγοράς σας παραθέτουμε αυτά τα δεδομένα και καθορίζουμε την αρχική και φυσικά την τελική τιμή που  θα μπορούσε να πωληθεί το σπίτι σας. Η μέθοδος αυτή διασφαλίζει ότι το ακίνητό σας θα έχει την τιμή που του αξίζει.

3.Εξατομικευμένη προώθηση

Το ακίνητό σας είναι μοναδικό και έτσι το αντιμετωπίζουμε. Οργανώνουμε το πλάνο MRK  που αντιστοιχεί στο συγκεκριμένο και ξεκινάμε την προώθησή του με λεπτομερή περιγραφή στοχεύοντας στη ανάδειξη των πλεονεκτημάτων του, με επαγγελματική φωτογράφιση, δημιουργία βίντεο, αποστολή  email, με προσωπικές επαφές, VIP  καταχωρήσεις , αναρτήσεις σε ιστοσελίδες αγγελιών , προβολή σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

4,Προετοιμασία επισκέψεων.

Ένα φροντισμένο, καθαρό, τακτοποιημένο σπίτι πάντα δημιουργεί καλύτερη εντύπωση. Γι αυτό θα πρέπει αυτή η πρώτη επαφή με το ακίνητο να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη. Σας βοηθούμε με την εκτενή εμπειρία μας να βελτιώσετε την εσωτερική όσο και την εξωτερική εικόνα του σπιτιού σας με μικρά  και ανέξοδα tips.

5.Συχνή ενημέρωση

Βρισκόμαστε μαζί σας σε συνεχή επικοινωνία . Σας ενημερώνουμε για την πορεία των επισκέψεων , για τις εντυπώσεις – παρατηρήσεις των πιθανών αγοραστών  και ρίχνουμε κυρίως βάρος στα αρνητικά σχόλια τα οποία δεν κουκουλώνουμε αλλά αντιθέτως προσπαθούμε να τα αντιμετωπίσουμε. Η γνώση είναι δύναμη και αυτό προσπαθούμε να το εκμεταλλευτούμε για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

6.Επαγγελματική διαπραγμάτευση

Η 25 ετή εμπειρία μας βοηθά σημαντικά στις διαπραγματεύσεις. Εχουμε επιμονή, υπομονή και τεχνογνωσία στοχεύοντας πάντα σε μία  win  to win συμφωνία, μία συμφωνία από την οποία θα είναι ευχαριστημένες και οι δύο πλευρές. Σε όλη  αυτή την διαδικασία  μέχρι και τις τελικές υπογραφές είμαστε δίπλα σας. Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε .

7.Συνεργασία με άλλα γραφεία.

Με στόχο να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα  έχουμε δημιουργήσει ένα δίκτυο συνεργασιών με επιλεγμένα γραφεία , διευρύνοντας με αυτόν τον τρόπο τους πιθανούς αγοραστές  αυξάνοντας τις  πιθανότητες πώλησης .  Δεν διστάζουμε να ανοίξουμε το ακίνητο και σε σημεία πώλησης που εμείς δεν θα φτάναμε ποτέ. Το κέρδος μας φαινομενικά είναι λιγότερο , στην πραγματικότητα όμως  όταν εσείς είστε χαρούμενοι από το αποτέλεσμα της πώλησης είμαστε και εμείς διπλά κερδισμένοι.

  1. Σχέσεις εμπιστοσύνης

Στόχος μας    είναι  να αναπτύσσουμε  μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης  , προσφέροντας μία ειλικρινή και διαφανή κτηματομεσιτική υπηρεσία. Μέσα σε αυτή την διαδρομή  έχουμε  καταφέρει να διατηρούμε  έναν μακρύ κατάλογο πιστών και επαναλαμβανόμενων πελατών , έναν κατάλογο που θέλουμε να διατηρήσουμε και φυσικά καθημερινά να μεγαλώνουμε. Ειμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε , καλώς ήρθατε.

keyboard_arrow_up